Despre mine

AVOCAT

Herciu Carmen

De ce eu?

Cu o experiență profesională de 27 de ani în domeniul juridic, sunt o absolventă a Facultății de Drept Nicolae Titulescu, promoția 1995, cu o specializare în dreptul penal, procesual penal, răspunderea disciplinară a magistraților, răspunderea civilă delictuală și erorile judiciare. Prin intermediul serviciilor mele, ofer clienților mei o abordare profesionistă, bazată pe cunoștințe solide și experiență vastă. În calitate de avocat experimentat, sunt dedicată reprezentării clienților în cele mai bune condiții, oferind asistență juridică personalizată, astfel încât aceștia să poată obține rezultatele dorite. Cu o abordare axată pe calitatea serviciilor, vă voi ajuta să navigați prin problemele juridice complexe și să obțineți rezultate pozitive într-un mod eficient și eficace. Contactați-mă pentru a afla cum vă pot ajuta cu nevoile dumneavoastră.

Avocat-Herciu.webp

Cum să stabilești o relație bună cu un avocat

Identifică nevoile tale legale

Aceasta poate fi o provocare, provocare de care depinde în mare măsură rezolvarea favorabilă a cazului.

În primul rând, trebuie să identifici clar nevoile tale legale, să fii dispus să acorzi avocatului tău acces la toate documentele și informațiile necesare pentru a-ți putea oferi asistența juridică de calitate, să găsești un avocat specializat în domeniul respectiv, să ai o bună comunicare cu acesta pe tot parcursul derulării procesului.

PASUL
1

Comunică deschis cu avocatul

După ce ai găsit un avocat potrivit, este important să comunici deschis cu el/ea și să îi expui cu sinceritate toate problemele și întrebările tale. În acest fel, avocatul tău va fi în măsură să te ajute cel mai bine și să îți ofere sfaturi utile.

PASUL
2

Respectă termenele

În relația cu avocatul tău, este important să respecți termenele stabilite de comun acord cu avocatul.

PASUL
3

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cum îmi aleg un avocat potrivit pentru cazul meu?

Nu există o regulă pentru alegerea avocatului potrivit pentru un anumit caz.

Alegerea se face în raport de specificul fiecărei cauze şi nu în ultimul rând de compatibilitatea client-avocat.

Onorarii

Onorariile nu sunt fixe, ele variază  în raport de complexitatea fiecărui caz, de volumul de muncă, de timpul necesar studierii documentaţiei, al redactării acţiunilor/cererilor, precum şi de timpul de finalizare a procedurilor judiciare.

Modalitatea de plată se stabileşte de comun acord cu clientul.

Care sunt responsabilitățile mele ca client al unui avocat?

Să furnizați informații complete și precise cu privire la cazul dumneavoastră , să păstrați comunicarea deschisă cu avocatul dumneavoastră pe tot parcursul procesului și nu în ultimul rând să respectați termenele limită stabilite de avocatul dumneavoastră.

TESTIMONIALELE CLIENȚILOR

Ce spun clienții

Marius Z

Cele mai bune servicii de avocatura din Drobeta Turnu-Severin. Recomand!

Adriana J

Va multumesc mult pentru tot, sunteti o profesionista.

George M

Am fost indrumat de doamna avocat Herciu si cu ajutorul dansei am reusit sa depasesc cu bine un moment nu tocmai fericit din viata mea.

Ii multumesc doamnei avocat si o recomand absolut oricarui are nevoie de reprezentare sau consiliere juridica.

Domnul C.D

Am avut o plângere contravențională pe care am câștigat-o în ultimă instanță. Mulțumesc doamnei avocat Carmen !

Magistrat X

Am fost cercetată disciplinar de către Inspecția Judiciară și acțiunea le-a fost respinsă datorită doamnei avocat Herciu Carmen. Vă mulțumesc !

Doamna O.A

Am fost reprezentată de doamna Herciu în două dosare până acum și am avut câștig de cauză.

O recomand cu cea mai mare plăcere, este un om empatic care te ajută cu adevărat și nu îți ascunde detalii.

Domnul George N.

Ii sunt recunoscator doamnei avocat pentru rezultatele obtinute in dosarele in care m-a reprezentat. A dat dovada de foarte mult profesionalism si implicare. O felicit pentru modul curajos de a sustine pledoariile! Apreciez enorm franchetea doamnei avocat Herciu Carmen si nu in ultimul rand faptul ca de fiecare data a obtinut rezultate chiar mai bune decat cele promise. Recomand cu incredere si ii multumesc pentru siguranta pe care mi-a oferit-o de-a lungul unui drum dificil. ( recenzie preluată de AICI )

Doamna Daniela

Doamna Avocat cel mai bun profesionist recomand din toată inima. ( recenzie preluată de AICI )

Domnul Cătălin D.

Cea mai buna doamna avocat , o recomand din tot sufletul, toată stima și respectul meu ! ( recenzie preluată de AICI )

Doamna Oana A.

Pe langa bine cunoscutele calitati profesionale, doamna avocat.... a dat dovada si de empatie si intelegere referitor la problemele dezbatute cu dansa. ( recenzie preluată de AICI )

Domnul Ionuț C.N.

Recomand cu încredere. ( recenzie preluată de AICI )